Social media is dé plek waar je jouw bedrijf op een relatief eenvoudige manier kan tonen aan de wereld. Met een potentieel bereik van 13,7 miljoen Nederlanders is het de ideale plek om de naamsbekendheid, online zichtbaarheid, en mogelijk zelfs de omzet van jouw bedrijf te vergroten. Dé plek dus waar jouw bedrijf actief op moet zijn!  


Voor veel ondernemers is bovenstaand niet nieuw. Vele weten dat social media marketing het nodige kan opleveren, maar door gebrek aan kennis en tijd voelt het onderhouden van de social media kanalen aan als een, als maar terugkerend, hoofdpijndossier. Iets wat er altijd bij in schiet en nooit echt vorm krijgt en daardoor dus ook niet de gewenste resultaten oplevert. 

Herkenbaar? Wij hebben de oplossing!

Kies je voor social media beheer dan hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw social media kanalen. Voor een vast bedrag per maand creëren wij leuke en originele content passend bij jouw bedrijf. Vervolgens plaatsen we deze content op social media. Het enige wat jij hoeft te doen is ons jouw doelen vertellen en goedkeuring geven aan onze plannen. Zo eenvoudig kan het zijn! 


Houd je liever zelf de touwtjes in handen maar kun je wel wat tips en tricks gebruiken? Dan is ons social media marketingplan iets voor jou! Ons aanbod


SOCIAL MEDIA BEHEER
Geen tijd om de social media kanalen van jouw bedrijf te onderhouden? Wij nemen dit graag uit handen zodat je hier (bijna) geen omkijken meer naar hebt.


SOCIAL MEDIA MARKETING PLAN
Wil je zelf aan de slag gaan met social media marketing maar kun je nog wel wat advies gebruiken? Dan is ons social media marketing plan iets voor jou.


SOCIAL ADVERTISING
Wil je het bereik van jouw social media kanalen op een snelle manier vergroten? Dan is social advertising wellicht iets voor jou.

 

 
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden? Vraag dan hier onze brochure aan:


 
 
 
E-mailen
Bellen