Hi, Welkom bij The Social Twins. Zoals de naam van ons bedrijf al doet vermoeden, wordt dit bedrijf gerund door een tweeling: Lisa en Anne Van Veldhoven.


Al jarenlang was samen een bedrijf beginnen onze grootste droom. Omdat we (bijna) alles samen doen leek het ons fantastisch om iets op te bouwen wat echt van ons tweeën is. Na het afronden van onze studie Commerciële economie, die we natuurlijk samen hebben gevolgd, het werken bij een marketingbureau als freelancer (ja, ook weer samen), en het leren van een hele grote basis Spaans besloten we in de zomer van 2021, heerlijk relaxend aan het zwembad onder de Italiaanse zon om een nieuw avontuur aan te gaan en onze droom te verwezenlijken: het starten van een social media marketingbureau.


Door ervaringen die we op hebben mogen doen gedurende ons werk en gedurende stages wisten we dat we elkaar perfect konden aanvullen in de marketingwerkzaamheden. Waar Lisa het visuele meesterbrein is, is Anne een wonder met woorden. Samen met een goede portie wilskracht hopen we vele bedrijven te mogen ontzorgen en helpen bij hun online marketing en branding activiteiten.


Waar wij voor staan

                               


Jouw volledig ontzorgen op het gebied van social media marketing. Dat is wat wij doen! Of je nu kiest voor social media beheer, of liever zelf aan de slag gaat. We staan voor eerlijkheid en transparantie. Of het nu gaat om de prijs, de inhoud van de diensten of de resultaten!                                       

                             


We willen dat onze diensten jouw echt wat opleveren. We gaan niet voor opvulling, maar leveren kwalitatief goede content die jouw doelgroep aanspreekt.                                        


We houden de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing bij en passen deze toe op jouw bedrijf als dit meerwaarde heeft. 


                           


We blijven graag in contact met onze klanten. Zo houden we een goed beeld over wat er speelt in het bedrijf. *De meeste bedrijven verwachten dat door middel van onze diensten de naamsbekendheid en de top of mind positie van het bedrijf toeneemt. Dit kunnen wij helaas niet garanderen. We plaatsen leuke en passende berichten waardoor mensen gestimuleerd worden om een actie uit te voeren ten gunste van jouw bedrijf, maar kunnen geen resultaten 'toveren'. 

 

Ons team

 


Lisa Van Veldhoven

'Ons visuele meesterbrein'
Anne Van Veldhoven

'Ons wonder met woorden'

 
 
 
E-mailen
Bellen