Heb jij moeite met het bedenken van leuke en originele content of gewoonweg de tijd niet om de social media kanalen van jouw bedrijf te onderhouden? Besteed dit dan aan ons uit! 


Onze werkwijze

Voor een vast bedrag per maand bedenken, creëren en plaatsen wij leuke en originele content, passend bij jouw bedrijf op  Instagram, Facebook, TikTok en/of LinkedIn. Jij vertelt ons alles over je bedrijf en online doelen, wij bedenken, creëren en plaatsen de content. Zo eenvoudig kan het zijn! 


Ons aanbod

Allereerst maken we graag kennis met jou en je bedrijf en bespreken we je wensen. Op basis van de informatie uit ons kennismakingsgesprek maken we een passend aanbod waarin duidelijk naar voren komt op welke kanalen we actief willen gaan zijn voor jouw bedrijf en welke type content we hier willen gaan plaatsten (foto's, videocontent, stories etc.). Ga jij akkoord met ons aanbod dan gaan we aan de slag met het creëren van een strategie. Ben jij net zo enthousiast over de strategie als wij? Dan is het tijd om aan de slag te gaan en jouw bedrijf online te laten stralen! 


Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 


Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden? Vraag dan hier onze brochure aan:


 
 
 
E-mailen
Bellen