Wil je zelf aan de slag gaan met het verbeteren van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Dan is ons social media marketing plan iets voor jou!


Waarom kiezen voor een social media marketing plan?

De adviezen uit ons online marketing plan maken het beginnen met/ oppakken van jouw social media marketing een stuk eenvoudiger. Van de kanalen waarop je actief moet zijn, tot de content die je zou kunnen plaatsen. We vertellen het je allemaal! 


Na het lezen van ons  social media marketingplan weet je precies welke content past bij de doelgroep en doelstellingen van jouw bedrijf, maar ook hoe je deze content moet creëren. Om de uitvoering in de opstartfase gemakkelijker te laten verlopen krijg je van ons een content kalender. In deze kalender kun je op een overzichtelijke manier zien welke content (onderwerpen) je kunt plaatsen in de eerste maanden na de start. 


Is een social media marketingplan precies wat je nodig hebt of wil je meer informatie over de inhoud van ons marketingplan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Meer weten over de inhoud van een social media marketingplan? Vraag dan hier onze brochure aan:

 
 
 
E-mailen
Bellen